Biisejä 1 

(2018-2020)

Näillä sivuilla on kotistudiossa äänittämiäni kappaleita. 

Voit myös mennä käymään suoraan Youtube kanavalleni, jossa on vielä enemmän nauhoittamiani kappaleita ja myös paljon cover-biisejä. Näillä sivuilla olevat kappaleet ovat omia sävellyksiäni. Kiitos videoihin ja äänityksiin osallistuneille muusikoille!

Voit nyt myös ostaa kappaleitani Bandcamp.comin kautta. Käy rohkeasti kokeilemassa!

Buried Love 

(Sävellys ja äänitys 2018) 

Buried Love oli ensimmäinen ”kunnollinen” oma sävellykseni vuosikausiin, sanoisin. Kappale käsittelee haastavien elämän aikojeni perus kysymyksiä ja aloitti tähän päivään saakka jatkuneen näiden asioiden purkamisen omien sävellyksieni kautta.

Mm. sanoitukset:

”But I think that I have a ride that I can’t stop or steer from going where it may go. I’m just riding alone. We’re just riding alone…” kertoo siitä jotain. Kappaleessa on myös Ylinousevan Kvartetin silloisen kitaristin Erkka Järvisen mahtavat kitara soolot.

Love Is Like A Child kertoo siitä että rakkaudesta pitää huolehtia. Olen huomannut miten meillä ihmisillä on tapana olla huomaamatta sitä kaikkea hyvää mitä meillä jo on.


Kappale alkaa sanoilla:

”Don’t ’long for the things that you can’t do right now. This time you can’t get back again, so keep your dreams stored.” Ja loppuu sanoihin: 

”Let’s treasure times like these.”


Täytyy sanoa, että tätä kirjoittaessa voin ottaa näistä omista sanoituksista vaarin. Erkka on tässäkin kappaleessa mukana. :-)

Love Is Like A Child 

(Sävellys ja äänitys 2018)

I’m Waiting on varsin henkilökohtainen kappale, joka näin jälkeen päin koskettaa minua erittäin syvästi. 


Musiikillisesti itselläni on aina tullut jostain syystä tästä biisistä mieleen Elvis. Siis biisin fiiliksistä, rytmistä, sovituksesta ja kaikesta.

Ja kyllähän tässä on semmoista western fiilistä myös.


I’m Waiting 

(Sävellys ja äänitys 2019)

Oot Niin Kaunis Tänään 

(Sävellys ja äänitys 2018-2020)

Ja kun puhun itseäni koskettavasta kappaleesta, niin tässä on omalle elämän matkalleni tärkeään paikkaan säveltämäni häävalssi, joka ei ikinä päässyt siihen tilanteeseen saakka johon sen olisi pitänyt päästä.


Pidän tästäkin kappaleestani ja vaikka haastavaakin se on ollut, olen esittänyt kappaletta bändini Ylinousevan Kvartetin hääkeikoilla moneen, moneen otteeseen. Kappale on saanut siellä esimerkiksi palautetta ”Hieno ja moderni valssi.” :-) Kiitos kaikille mahtavasta palautteesta todella paljon!


Kappaleen soittimista huolehtii tässä Ylinousevan Kvartetin sen aikainen huippu kokoonpano!


Muistelen, että halusin tehdä reippaamman kappaleen ja junakomppiinhan se näytti homma menevän nopeasti.


Sanoituksissa on fiktiota ja myös sydämestäni tulevaa faktaa ja uppoaa edelleen tuonne sisimpään.


Menin videota varten syyskesän viileydessä pellolle heilumaan.


In My Heart 

(Sävellys ja äänitys 2019-2020)

Tämä laulu on testamentti omille lapsilleni. Aika hurjaa, mutta vaikka kuinka mietin että mitä tästä kirjoittaisin, niin aika lailla kaikki on sanottu tuossa lauseessa kappaleen sanomasta.


Lapset ovat toivottavasti tärkein asia  kaikille, joilla heitä on ja myös erittäin suuri voimavara ja ilo.

The Love For My Children 

(Sävellys ja äänitys 2018-2020)